تهیه کشمش

شیراز – خبرگزاری مهر : خشک کردن انگور در آفتاب برای تهیه کشمش که در اصطلاح محلی به آن آفتابی گفته می شود. کشمش مزایجان (بوانات) یکی از مرغوبترین نوع کشمش می باشد که چون در آفتاب و بدون هیچ گونه مواد افزودنی خشک می شود بسیار خوش طعم است . برای تهیه این نوع کشمش یا آفتابی از انگوری به نام انگور خلیلی استفاده می شود. در بوانات از انگور عسکری که آبدارتر و دارای پوست نازک تری است برای تهیه دوشاب استفاده میکنند.

 

تهیه کشمش - تصویر 1

 

تهیه کشمش - تصویر 2

 

تهیه کشمش - تصویر 3

 

تهیه کشمش - تصویر 4

 

تهیه کشمش - تصویر 5

 

تهیه کشمش - تصویر 6

 

تهیه کشمش - تصویر 7

 

تهیه کشمش - تصویر 8

کلمات کلیدی :
نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه